LANGUAGE

KARRIER

A PHOENIX EZOTERIKUS ISKOLA TANFOLYAMSZERVEZŐKET KERES.

Sok embert ismersz? Jól kommunikálsz? Legyél Te is tanfolyamszervező csapatunk tagja!

Tanfolyam szervezőket keres a PHOENIX EZOTERIKUS ISKOLA tanfolyamai szervezéséhez!
Az ideális jelölt agilis, önálló munkavégzésre képes, megbízható és hatékony tagja tud és akar lenni a csapatnak.

Jelentkezés feltételei: - jó kommunikációs készség
- rátermettség
- precizitás

Amit nyújtani tudunk: - kötetlen munkaidő
- akár otthonról is végezhető
- tisztán jutalékos fizetés

Jelentkezés: Az önéletrajzodat és motivációs leveledet a phoenixiskola01@gmail.com címre várjuk!

Friss topikok

Lassan itt van 2011. Mindenki fogadalmakat tesz, és titkon reméli, az új év szerencsésebb, gazdagabb, boldogabb lesz, mint az előző. A Titokkal így lehet...

A fogadalmakra és a reménykedésre Rhonda Byrne, A Titok írónője szerint semmi szükség. Mindössze gondolataink erejével megváltoztathatjuk életünket, és minden a miénk lehet, amire vágyunk.
 

Spirituális őrület


Egész Amerika titok-lázban ég, 2007 spirituális őrületévé választották. Röpke egy év alatt több mint kétmillió DVD, és nem egészen hat hónap alatt majdnem négymillió könyv kelt el belőle. Ezzel a maga műfajában, az önsegítő művek közt az eddigi legnagyobb sikert aratta. Merthogy A Titok nem más, mint egy önsegítő könyv. Csak ügyesebben tálalva, mint a többi. És a nagy titok sem nagy titok, csak az Amerikában előszeretettel hangoztatott pozitív gondolkodás új köntösben. De mindenki bekajálja, Oprah Winfrey is meghívta showjába Byrne-t, és mosolyogva, lelkesen ecsetelte többmillió nézőjének, ő egész életét a vonzás törvénye szerint élte, anélkül, hogy tudott volna róla.
 

A vonzás törvénye


Merthogy az élet Nagy Titka Byrne szerint a vonzás törvénye. Állítása szerint gondolataink mágneses erővel és saját frekvenciával rendelkeznek, melyek az univerzumba kerülve mágnesként vonzzák magukhoz a hasonló rezgésszintű dolgokat. Nekünk nincs más dolgunk, csak kérni, hinni és fogadni. Mert ha kérésünket egész pontosan meghatározzuk, kérésünk abban a szent pillanatban teljesül – feltéve, ha elég erősen hisszük, tényleg megkaptuk, amit kértünk. Valahogy úgy, mint amikor nyugodtan várjuk, hogy megérkezzen a katalógusból rendelt áru. „Lehet, hogy felébredsz, és ott lesz.”
 

Hihetetlen sztorik


Bármily furcsán hangzik, a könyv és a DVD azért ekkora siker, mert a dolog működik. Legalábbis a filmben csupa olyan történet van egy csokorba gyűjtve, amelyben a titoknak köszönhetően valakinek az élete pozitív irányba változik. Például egy asszony azt meséli, mindössze három hónap leforgása alatt kigyógyította magát mellrákjából, mindenféle kemoterápia és sugárkezelés nélkül, csupán azáltal, hogy egészségesnek képzelte magát. Christine Comaford-Lynch meggazdagodott a vonzás törvényének segítségével, mégpedig úgy, hogy feltett a falára egy plakátot, amelyen egy millió dollár volt, és mindig, amikor ránézett, megkérte az univerzumot, hozza el neki az ő saját millió-dolláros ötletét. És hogy, hogy nem, beindította saját vállalkozását,  ma már milliomos. Megint más szerelmet talált a módszerrel, valaki pedig lefogyott a segítségével.
 

A Titok nyitja

A „Kérj! Higyj! Fogadj!” alaplépéseket nem csak ismerni kell, de helyesen is kell alkalmazni. Mert ha rosszul kérünk, épp az ellenkezője történik annak, amit szeretnénk. A vonzás törvényének alkalmazáshoz hatékony módszereket is kínál a szerző.

1. „Az elvárás nagyon erős vonzerővel bír. Mindig azokat a dolgokat várd, amelyeket szeretnél, sohase azokat, amelyeket nem akarsz.”
Ezzel eddig rendben volnánk. Bár az elvárás fájdalmasan összecseng a szülői elvárásokkal, amiket általában nem tudtunk maradéktalanul teljesíteni. De ha saját magunkkal vagy a jövőnkkel szemben támasztunk elvárásokat, biztos másként fognak történni a dolgok.

2. „Nem hozhatsz új dolgokat az életedbe, ha közben nem érzel hálát mindazért, amid már van. Mondj köszönetet mindazért, ami megadatott neked, és ezzel még több jót vonzol be az életedbe.”
Na igen. A hála módszere valóban működik. Ha az utcán megpillantunk egy koldust, hálát adunk a sorsnak, amiért nekünk legalább van munkánk, ha nem is keresünk vele milliókat. Ha a tévében olyan történetet hallunk, ahol valakinek veleszületett rendellenességgel jött a világra a gyermeke, vagy ismerősünk azt meséli, a szomszédról kiderült, rákos, hálát rebegünk, amiért mi és szeretteink többé-kevésbé egészségesek vagyunk.

3. „A vizualizáció folyamata által olyan képeket alkotsz az elmédben, amelyeken boldogan élvezed vágyad beteljesülését. Mindeközben rendkívül erős pozitív gondolatokat és érzéseket hozol létre, mintha a dolog már a tiéd volna. A vonzás törvénye pedig megadja neked mindezt, éppúgy, ahogy elképzelted.”
Kislányként gyakran álmodoztunk arról, hogy összefutunk Brad Pitt-tel az utcán sétálva (mert mondjuk épp Budapesten forgat, amire ugye volt már példa), megakad egymáson a tekintetünk, és onnantól kezdve boldogan élünk együtt a világ végezetéig. Aztán mivel ez a vágyunk nem teljesült, pedig mindent egész világosan láttunk lelki szemeink előtt, új, akár el is érhető vágyaink lettek. Például az a gyönyörű nercbunda a kirakatban, vagy a mesés gyémántgyűrű, egy cuki piros autó, amivel a tengerparton suhanunk...

4. „Esténként, elalvás előtt gondold végig a mögötted álló nap eseményeit. Képzeletben formáld át és játszd újra azokat a pillanatokat, amelyek nem a te akaratod szerint történtek.”
Igen, ezt is nap mint nap gyakoroljuk.

Micsoda üzlet!
Rhonda Byrne könyvét egy vallomással indítja: „Egy évvel ezelőtt életem romokban hevert. Halálra dolgoztam magam, hirtelen elveszítettem az édesapámat, munkahelyi és családi kapcsolataimon zűrzavar uralkodott. Akkor még nem sejtettem, hogy ez az óriási kétségbeesés hozza majd el életem legnagyobb ajándékát. A Nagy Titok tárult fel előttem – az élet Titka.”
A titok egyébiránt nem volt más, mint A gazdagodás tudománya című, 1910-es önsegítő könyv, amit Hailey lánya nyomott Byrne kezébe. Aztán jött a nagy ötlet, pár hónap alatt leforgatta filmjét, megírta könyvét – mindkettő óriási siker lett alig egy év leforgása alatt. Byrne ma a napfényes Kaliforniában él egy gyönyörű, tengerpartra néző házban, limuzinnal jár, és saját bevallása szerint: „Nevetségesen sokat dolgoztam, hogy kijöjjek valahogy. A kapcsolataim sem voltak rendben. Ma azonban minden egyes nap öröm és boldogság a számomra. Minden kapcsolatomban a lehető legmélyebb szeretetet élem át.”
 

Nem csalás, nem ámítás?


A fogyás titka: „Én is hittem abban az általánosan elfogadott vélekedésben, miszerint a túlsúlyt az étkezés okozza. Pedig ez egy nagyon is káros vélekedés. A hízást nem az étel okozza. Jobban mondva, az étel csak akkor okoz hízást, ha te azt gondolod, hízást okoz.”

Az egészség titka: „Mindaddig semmit sem „kaphatsz el”, amíg nem hiszel abban, hogy elkaphatod. Ám ha egyszer elhiszed, gondolataiddal szó szerint meghívod az adott betegséget. Gondolataid révén elérhető számodra a tökéletes egészség, a tökéletes testsúly és az örök fiatalság.
(Részletek Rhonda Byrne: A Titok című könyvéből)  forrás: nana.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://phoenixiskola.blog.hu/api/trackback/id/tr582470714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása