LANGUAGE

KARRIER

A PHOENIX EZOTERIKUS ISKOLA TANFOLYAMSZERVEZŐKET KERES.

Sok embert ismersz? Jól kommunikálsz? Legyél Te is tanfolyamszervező csapatunk tagja!

Tanfolyam szervezőket keres a PHOENIX EZOTERIKUS ISKOLA tanfolyamai szervezéséhez!
Az ideális jelölt agilis, önálló munkavégzésre képes, megbízható és hatékony tagja tud és akar lenni a csapatnak.

Jelentkezés feltételei: - jó kommunikációs készség
- rátermettség
- precizitás

Amit nyújtani tudunk: - kötetlen munkaidő
- akár otthonról is végezhető
- tisztán jutalékos fizetés

Jelentkezés: Az önéletrajzodat és motivációs leveledet a phoenixiskola01@gmail.com címre várjuk!

Friss topikok

Mindent megtudhatsz a csakráidról!
Olyan szintű emberismeretre fogsz szert tenni, ami garantáltan megkönnyíti az életedet!

Képzeld el, hogy betegség került a családodba, és Te tudni fogod, hogy melyik csakra miatt van az! A hétköznapjaidban megjelenő „nehéz” embereket, és a konfliktusos szituációkat is könnyebben fogod kezelni, hiszen érteni fogod a MIÉRTeket! Megismered Önmagad rejtett tartalékait! Energiaközpontok, energiacsatornák, csakrák, nádik, kundalini, már nem, mint idegen, riasztó távol keleti hókusz-pókusz szavaknak fognak tűnni, hanem barátságos kis segítőknek. Az életednek igazi kis feltöltő elemei lesznek, amelyek ha lemerülnek, megtanulod újratölteni! Felfedezheted általuk a jóga mesterek nyugalmához vezető legrövidebb utat!

Szólj hozzá!

Minden egyes ember rendelkezik az öngyógyítás természetes képességével. Akár egy kis sebről, akár komoly betegségről van szó, a gyógyulás soha nem kívülről jön- mint ahogyan a probléma sem kívül kezdődött. Az ember maga lép rá a gyógyulás útjára. Ugyanaz

Minden fizikai szinten megjelenő betegség belülről eredő figyelmeztetés, hogy a lelkünk gyógyulni akar. Sokat jelenthet ilyenkor egy segítő kéz.

Mindannyian más és más küldetéssel érkeztünk az életünkbe. Ma egyre gyakrabban hallhatunk olyan emberekről, akik kifejezetten azért vannak közöttünk, hogy gyógyuláshoz segítsék társaikat. Különleges, nagyszerű küldetés ez. Az igazi gyógyítónak nem kell elmennie különböző tanfolyamokra és képzésekre - eleve birtokolja a gyógyítás képességét, ám ezt a tudást át is tudja adni azoknak akikben megvan a képesség egy kis szikrája és akarat hogy segítsenek másokon. Önzetlen, nem kelt félelmet és negatív érzést a hozzá fordulóban. Tudja: ami ő átad, az nem tőle ered, hanem egy magasabb világból.

Egy ilyen gyógyítóval találkozott Antal is, 2013 tavaszán, bár akkor még nem tudta, mennyire fontos lesz ez a találkozás. Antal fekete öves karatemesterként, pilates oktatóként, sok sikert elért az életben. Egy napon összetalálkozott Jánossal. Bár az első alkalom után nem értette, miért történt a találkozás, János csak annyit mondott: ha eljön az ideje, mindent meg fog érteni.


Közel fél év telt el ezután. 2013 Októberében, Antal egyre erősödő fájdalmakat érzett az oldalánál. Orvosa vesekövet állapított meg, ezért ultrahang-vizsgálatra küldte őt. Ám ott kiderült, a baj sokkal komolyabb, mint gondolták? Nem csak a vesekő okoz problémát, hanem egy kinövés is található a jobb veséjén.
Orvosa elmondta, hogy ez nagyon rossz hír. A férfinek ekkor szinte azonnal eszébe jutott az egy éve történt különös beszélgetés?

Azonnal telefonált Jánosnak  és úgy alakult a napja, hogy rögtön el is tudott menni hozzá. Utazása közben erős szorongást érzett. Amikor odaért Jánoshoz, mindent elmesélt, és a segítségét kérte. A beszélgetést követően János a veséjére tette a kezét, ő pedig igen erős forróságot érzett. Mindez kb. 10 percen át tartott. János később még adott egy pár jó tanácsot. Antal ezután hazament - és csak annyit vett észre, hogy teljesen megszűnt a szorongás, béke és szeretet volt a szívében. Így telt el az egész hétvége.

Hétfőn aztán megjelent az urológusnál, aki újra megvizsgálta - és közben folyamatosan hangoztatta, hogy nem ért valamit. Antal kérdésére elmondta, hogy az előző vizsgálat három nappal ezelőtt volt. A vesén lévő kinövés akkor 25 milliméter volt - most pedig már csak 8 milliméter! Az orvos teljesen értetlenül állt a változás előtt, Antal pedig fogta a vizsgálati leleteket, és következő nap ezekkel együtt állított be újra Jánoshoz.

A leletekből egyértelműen kiderült, hogy a kinövés mérete csökkent, és ez rendkívül biztató volt. János ismét segített, és újabb tanácsokkal látta el a férfit.

Antalt következő pénteken a veszprémi kórházba utalták be egy újabb vizsgálatra. A vizsgálat után azonban nem kapta meg rögtön az eredményeket. Talán érthető volt, hogy szombaton délután már izgatottan hívta fel orvosát, hogy mondjon valamit az eredményről. Orvosa, a telefonban csupán ennyit mondott: -Uram, én beszélnék szívesen, csak nincs miről!

Szólj hozzá!

Nem csak itt hanem akár a te otthonodban is (Babolcsai)
 
A keleti gyógyászatból tudjuk, hogy az emberi test energiaáramlásai meridiánok mentén történnek. A Földet testünkhöz hasonlóan energiavonalak hálózzák be, ezeket egyesek a Föld meridiánjainak, mások Szent György-, a keletiek Sárkány-, az angolok Ley-vonal
Energiavonalak csomópontjai

Az energiavonalak metszéspontjai már az ősidőkben ismertek voltak. Azok a helyek, ahol nagyobb pozitív energiák összpontosultak, zarándoklatok és szertartások céljaira szolgáltak, templomoknak, kolostoroknak adtak otthont. A nagy erőhelyeket onnan ismerték fel, hogy e vidékeken dúsabb volt a növényzet, az állatok nagyobbra nőttek, a vizek tisztábbak, az ott élő emberek pedig nyugodtabbak, egészségesebbek voltak. Ezeken a csomópontokon más a Föld anyagának sűrűsége, ezért könnyebben törtek felszínre a források. Az energiaközpontokban gyakran tapasztaltak csodálatos gyógyulásokat, természetfeletti jelenségeket, látomásokat is.

Az utóbbi időben ismét erősödött az érdeklődés az emelkedettebb energiájú tájak iránt. A mindennapi küzdelmekben megfáradt, túlhajszolt, betegeskedő emberek itt felfrissülnek, energikusabbak, derűsebbek, bizakodóbbak lesznek.  A tudat kitisztul, sok esetben a betegségek is gyorsabban gyógyulnak.
Dobogókő, a Föld szívcsakrája

Hazánkban is számos különleges hely van, erre sokszor elnevezésük is utal: "tündérszikla", "pogánykő", "szentkút". Legrégebbi templomaink építésekor még élt az ősi tudás, ezért a kínaiakhoz hasonlóan energia-csomópontokon jelölték ki a templom helyét, úgy, hogy az oltár kerüljön a legfőbb pontra. Így épült például a román kori jáki templom és a tihanyi apátsági templom is.

Ugyancsak beszédes neve van a Pilisben fekvő Dobogókőnek, ami sokak szerint a Föld szívcsakrája. Az erőközpont a Pilis "szívében" található, három hegytől körülvéve. Aradi Lajos Pilis-kutató fedezte fel, hogy a vidék jelentős pontjainak elhelyezkedése, a közöttük lévő távolságok hasonlóságot mutatnak az Orion csillagképpel. A három övcsillagnak megfelelő három sziklán kívül azt a négy pontot is megtalálta, amely kiadja az Orion csillagkép teljes földi rajzolatát. Itt az energiák olyan rendkívüli koncentrációja jön létre, mint a világon nagyon kevés helyen. Érdemes azt is kiemelni, hogy az Orion csillagkép Nimródot, a magyarok mitikus ősapját ábrázolja. Már elődeink is tisztában voltak a hely jelentőségével, amely Attila hun vezér legféltettebb területének számított a Kárpát-medencében.

Manapság egyre több zarándok látogat Dobogókőre. Járt már itt a kambodzsai és a laoszi láma, és buddhista szerzetesek is rendszeresen felkeresik. Bizonyára az sem véletlen, hogy kínai papok shaolin falut építettek a közelében. A Föld szívcsakrája a Rám-hegyen, a Ferenczy-sziklánál található. Aki felkeresi ezt a pontot, annak szervezete feltöltődik energiával, egészsége pedig megerősödik.
A gyógyító Attila-domb

A különleges mágneses erőterekkel rendelkező tápiószentmártoni domb névadója Attila hun uralkodó, ugyanis egyes feltételezések szerint valahol ezen a területen lehet a nyughelye. 1924-ben a település határában fekvő Zöldhalompusztán találták meg a Nemzeti Múzeum régészei a híres szkíta aranyszarvast, az Alföld legjelentősebb vaskori ötvösművészeti leletét. Ma a Kincsem lovaspark terül el itt, amelynek névadója Tápiószentmártonban született, és az Attila-dombon volt a kifutója. Talán ennek is köszönhető veretlensége: 54 versenyen indult, és mindegyiket megnyerte.

Az itt jelenlévő mágneses erőterek és sugárzások a levegőben részleges ionizációt hoznak létre, a sugárzás pedig segít helyreállítani és megőrizni a testi és lelki egyensúlyt. Az egész szervezetben harmonizálja az energia áramlását, öngyógyító folyamatokat indít be. Egyénenként változó, hogy kinek hány alkalom szükséges ahhoz, hogy egészségi állapotában lényeges és tartós javulás következzen be. 1969 óta hévízkút is működik itt, amely 51°C-os vízével mozgásszervi betegségek, nőgyógyászati problémák orvoslására, sőt ivókúraként gyomorpanaszok ellen is hat.
Boldogasszony köve Bükkszentkereszten

Magyarország egyik legmagasabban fekvő települése a Bükk-hegység keleti részén terül el. 600 m magas, védett fekvésének köszönhetően a község tiszta, gyógyhatású levegője több betegség gyógyulását is elősegíti: enyhülést nyújt a pajzsmirigy kóros működése esetén,
a súlyos légzési nehézséggel küszködő beteg pár óra alatt megnyugszik, légzése egyenletessé válik, a hurutos tünetek visszafejlődnek, csillapul a köhögés, megszűnik a tüdőtágulat,
rövid időn belül kimutatható a vörösvértestek és a hemoglobin regenerációja, de javallott ideges és kimerült betegeknek is.

Igazi misztikum azonban a Boldogasszony kövét övezi. A legenda szerint, amikor Jézus Krisztus meghalt, Szűz Mária járta az országot, és ezt a helyet is útba ejtette. Leült egy köre, és mivel akkor még puhák voltak a kövek, felvették Szűz Mária alakját: ezért van fotel formája. A kőbe és a környékbeli növényekbe pedig gyógyerő költözött. Meddő nők szívesen keresik fel a helyet, mert elősegíti a sejtek regenerálódását, elmúlik a ciszta, kitisztul a petevezeték, ami szükséges ahhoz, hogy várandósak legyenek.

További gyógyerejű vidékek
Hazánk igazán gazdag különleges energiákat áramoltató helyekben. Ilyen többek között a Pilisszentkereszt melletti cisztercita kolostor romja, a pilisszentiváni Ördögszikla, a Dömös melletti Vadálló-kövek, a mindszentkállói kőtenger virágszirom alakú köve, a szentbékkállai kőtenger és a Hegyestű a Balaton-felvidéken, a püspökladányi Boldogasszony-halom, Lenti természetes sugárzása és gyógyerejű vize, a gyulai gyógyforrás, Szentendre, Esztergom, Tata, Szentes, Bodajk, Budakeszi, Csatka, Csobánka, Egerszalók, Gencsapáti, Kaposszerdahely, Mátraszentimre, Petőfiszállás, Kékkő, Visegrád, Zirc - és még sorolhatnánk.
Hogyan hatnak a különleges energiájú helyek?

Ahogy a Föld energiavonalai párhuzamba állíthatóak az emberi meridiánokkal, az energiapontok pedig az ember akupunktúrás pontjaival, úgy igaz az is, hogy az embert és a Földet egyaránt elektromágneses jellegű erőtér, aura veszi körül. Betegségeink, lelki egyensúlytalanságaink előbb megmutatkoznak az aurában, mint a testen. Az aurán észlelhető foltok, szakadások hasonlítanak ahhoz, mint amikor egy kábelhálózatban zárlatok keletkeznek - az információátvitel hiányos lesz, az öngyógyító mechanizmusok rosszul működnek, ezért előbb-utóbb elváltozások jelentkeznek a testen is. Az energiapontok segítenek ezeket a szakadásokat újra összeforrasztani, vagyis beindítani az öngyógyulási folyamatokat. Mivel pedig az ember és a Föld folyamatos kölcsönhatásban van, ha eltöltünk némi időt egy bizonyos helyen, az hatni fog ránk.
 

Címkék: Címkék

Szólj hozzá!