LANGUAGE

KARRIER

A PHOENIX EZOTERIKUS ISKOLA TANFOLYAMSZERVEZŐKET KERES.

Sok embert ismersz? Jól kommunikálsz? Legyél Te is tanfolyamszervező csapatunk tagja!

Tanfolyam szervezőket keres a PHOENIX EZOTERIKUS ISKOLA tanfolyamai szervezéséhez!
Az ideális jelölt agilis, önálló munkavégzésre képes, megbízható és hatékony tagja tud és akar lenni a csapatnak.

Jelentkezés feltételei: - jó kommunikációs készség
- rátermettség
- precizitás

Amit nyújtani tudunk: - kötetlen munkaidő
- akár otthonról is végezhető
- tisztán jutalékos fizetés

Jelentkezés: Az önéletrajzodat és motivációs leveledet a phoenixiskola01@gmail.com címre várjuk!

Friss topikok

 

Többféle energetikai gyógyító módszer létezik, mellyel megőrizhetjük, vagy visszanyerhetjük az egészségünket. Az egyik legismertebb és legelterjedtebb módszer a kézrátételes gyógyítás technikája.

A Dr Luong Mihn Dang által újra felfedezett gyógyító rendszer, amely az intelligens Isteni energia közvetítésén alapul.

A HUERY használata mindenki számára rendkívül hasznos, mert hosszútávon testileg és lelkileg nagyobb harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít, így segít az egészség megőrzésében. A HUERY használó ember egyre ellenállóbbá válik a stressz, a lég- és környezetszennyezés, az élelmiszerekben egyre sűrűbben előforduló vegyi anyagok mellékhatásaival szemben. A HUERY beavatás után környezetünkkel való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik.ÉS ITT SENKI NE GONDOLJON EGY OLYAN RITUÁLÉRA AMI VAGY EGY SZEKTA VAGY EGY HÓKUSZPÓKUSZ ELVEN ALAPULÓ BEAVATÁS. EGYSZERŰEN MEGMUTATOM MEGTANITOM. HA AKAROD ALKALMAZOD HA AKAROD NEM. EDDIG AKI MEGTANULTA ÉS ALKALMAZTA ANNAK MŰKÖDIK. A SZEPTIKUSOKKAL NEM VITATKOZOM, MERT EZ INGYENES ÉS NEM AKARJUK KIHASZNÁLNI AZOKAT AKIK HOZZÁNK FORDULNAK. ELLENTÉTBEN SOK MÁS PÉNZÉRT MEGGYÓGYITOLAK "DOKTORRAL.

Egy HUERYi tanfolyamon a meditációkon és gyakorlatokon keresztül ráhangolódsz az Isteni energiára, a szeretetteljes, finomanyagú energiával való munkára, elsajátítod a kézrátétellel történő gyógyítás alapjait.

A beavatáson keresztül megtapasztalod a belső, gyógyító csatornáid megnyílását és megtisztulását, valamint a saját rezgésszámod és energiaszinted lényeges megemelkedését.

A tapasztalat az, hogy minden tanuló már rögtön a beavatás után érzi ennek az energiának az áramlását és csodálatos megtapasztalásban lesz része. A beavatás után beindul egy 21 napos tisztulási folyamat, ezalatt az időszak alatt a testünk rengeteg méreganyagtól szabadul meg.

 

Már egy HUERY beavatás után is az ember élete jelentősen változik, erősebb lesz a személyisége, sokkal könnyebben old meg olyan feladatokat, amelyek korábban komoly nehézséget okoztak. A beavatott személy emberi kapcsolatai is átalakulnak; a negatív kisugárzású, panaszkodásra hajlamos emberek elkerülik az illetőt, mert nem fogják jól érezni magukat a társaságában. Helyettük viszont egyre több pozitív gondolkodású ember lép be a beavatott életébe, akik nagymértékben hozzájárulnak a minőségibb és sikeresebb élet kialakításában.

A HUERY-vel minden betegséget lehet kezelni, de nagyon fontos, hogy sohasem helyettesíti az orvost! Ha valakinek komoly szervi problémája van, minden esetben orvoshoz kell fordulni, de kiegészítésképpen tanácsos az orvos által előírt kúra mellett energetikai kezeléseket is alkalmazni.

 

A legtöbb esetben gyógyszerek és műtét nélkül is komoly eredmények érhetőek el a HUERY kezelésekkel.

Aki szeretné ezt a csodát megélni, megtapasztalni, szeretettel várom tanfolyamaimon.

Babolcsai János
HUERY Tanár
Szellemgyógyász Mester Tanár
Angyal Tanár

Szólj hozzá!

Mindent megtudhatsz a csakráidról!
Olyan szintű emberismeretre fogsz szert tenni, ami garantáltan megkönnyíti az életedet!

Képzeld el, hogy betegség került a családodba, és Te tudni fogod, hogy melyik csakra miatt van az! A hétköznapjaidban megjelenő „nehéz” embereket, és a konfliktusos szituációkat is könnyebben fogod kezelni, hiszen érteni fogod a MIÉRTeket! Megismered Önmagad rejtett tartalékait! Energiaközpontok, energiacsatornák, csakrák, nádik, kundalini, már nem, mint idegen, riasztó távol keleti hókusz-pókusz szavaknak fognak tűnni, hanem barátságos kis segítőknek. Az életednek igazi kis feltöltő elemei lesznek, amelyek ha lemerülnek, megtanulod újratölteni! Felfedezheted általuk a jóga mesterek nyugalmához vezető legrövidebb utat!

Szólj hozzá!

Minden egyes ember rendelkezik az öngyógyítás természetes képességével. Akár egy kis sebről, akár komoly betegségről van szó, a gyógyulás soha nem kívülről jön- mint ahogyan a probléma sem kívül kezdődött. Az ember maga lép rá a gyógyulás útjára. Ugyanaz

Minden fizikai szinten megjelenő betegség belülről eredő figyelmeztetés, hogy a lelkünk gyógyulni akar. Sokat jelenthet ilyenkor egy segítő kéz.

Mindannyian más és más küldetéssel érkeztünk az életünkbe. Ma egyre gyakrabban hallhatunk olyan emberekről, akik kifejezetten azért vannak közöttünk, hogy gyógyuláshoz segítsék társaikat. Különleges, nagyszerű küldetés ez. Az igazi gyógyítónak nem kell elmennie különböző tanfolyamokra és képzésekre - eleve birtokolja a gyógyítás képességét, ám ezt a tudást át is tudja adni azoknak akikben megvan a képesség egy kis szikrája és akarat hogy segítsenek másokon. Önzetlen, nem kelt félelmet és negatív érzést a hozzá fordulóban. Tudja: ami ő átad, az nem tőle ered, hanem egy magasabb világból.

Egy ilyen gyógyítóval találkozott Antal is, 2013 tavaszán, bár akkor még nem tudta, mennyire fontos lesz ez a találkozás. Antal fekete öves karatemesterként, pilates oktatóként, sok sikert elért az életben. Egy napon összetalálkozott Jánossal. Bár az első alkalom után nem értette, miért történt a találkozás, János csak annyit mondott: ha eljön az ideje, mindent meg fog érteni.


Közel fél év telt el ezután. 2013 Októberében, Antal egyre erősödő fájdalmakat érzett az oldalánál. Orvosa vesekövet állapított meg, ezért ultrahang-vizsgálatra küldte őt. Ám ott kiderült, a baj sokkal komolyabb, mint gondolták? Nem csak a vesekő okoz problémát, hanem egy kinövés is található a jobb veséjén.
Orvosa elmondta, hogy ez nagyon rossz hír. A férfinek ekkor szinte azonnal eszébe jutott az egy éve történt különös beszélgetés?

Azonnal telefonált Jánosnak  és úgy alakult a napja, hogy rögtön el is tudott menni hozzá. Utazása közben erős szorongást érzett. Amikor odaért Jánoshoz, mindent elmesélt, és a segítségét kérte. A beszélgetést követően János a veséjére tette a kezét, ő pedig igen erős forróságot érzett. Mindez kb. 10 percen át tartott. János később még adott egy pár jó tanácsot. Antal ezután hazament - és csak annyit vett észre, hogy teljesen megszűnt a szorongás, béke és szeretet volt a szívében. Így telt el az egész hétvége.

Hétfőn aztán megjelent az urológusnál, aki újra megvizsgálta - és közben folyamatosan hangoztatta, hogy nem ért valamit. Antal kérdésére elmondta, hogy az előző vizsgálat három nappal ezelőtt volt. A vesén lévő kinövés akkor 25 milliméter volt - most pedig már csak 8 milliméter! Az orvos teljesen értetlenül állt a változás előtt, Antal pedig fogta a vizsgálati leleteket, és következő nap ezekkel együtt állított be újra Jánoshoz.

A leletekből egyértelműen kiderült, hogy a kinövés mérete csökkent, és ez rendkívül biztató volt. János ismét segített, és újabb tanácsokkal látta el a férfit.

Antalt következő pénteken a veszprémi kórházba utalták be egy újabb vizsgálatra. A vizsgálat után azonban nem kapta meg rögtön az eredményeket. Talán érthető volt, hogy szombaton délután már izgatottan hívta fel orvosát, hogy mondjon valamit az eredményről. Orvosa, a telefonban csupán ennyit mondott: -Uram, én beszélnék szívesen, csak nincs miről!

Szólj hozzá!