LANGUAGE

KARRIER

A PHOENIX EZOTERIKUS ISKOLA TANFOLYAMSZERVEZŐKET KERES.

Sok embert ismersz? Jól kommunikálsz? Legyél Te is tanfolyamszervező csapatunk tagja!

Tanfolyam szervezőket keres a PHOENIX EZOTERIKUS ISKOLA tanfolyamai szervezéséhez!
Az ideális jelölt agilis, önálló munkavégzésre képes, megbízható és hatékony tagja tud és akar lenni a csapatnak.

Jelentkezés feltételei: - jó kommunikációs készség
- rátermettség
- precizitás

Amit nyújtani tudunk: - kötetlen munkaidő
- akár otthonról is végezhető
- tisztán jutalékos fizetés

Jelentkezés: Az önéletrajzodat és motivációs leveledet a phoenixiskola01@gmail.com címre várjuk!

Friss topikok

 

Többféle energetikai gyógyító módszer létezik, mellyel megőrizhetjük, vagy visszanyerhetjük az egészségünket. Az egyik legismertebb és legelterjedtebb módszer a kézrátételes gyógyítás technikája.

A Dr Luong Mihn Dang által újra felfedezett gyógyító rendszer, amely az intelligens Isteni energia közvetítésén alapul.

A HUERY használata mindenki számára rendkívül hasznos, mert hosszútávon testileg és lelkileg nagyobb harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít, így segít az egészség megőrzésében. A HUERY használó ember egyre ellenállóbbá válik a stressz, a lég- és környezetszennyezés, az élelmiszerekben egyre sűrűbben előforduló vegyi anyagok mellékhatásaival szemben. A HUERY beavatás után környezetünkkel való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik.ÉS ITT SENKI NE GONDOLJON EGY OLYAN RITUÁLÉRA AMI VAGY EGY SZEKTA VAGY EGY HÓKUSZPÓKUSZ ELVEN ALAPULÓ BEAVATÁS. EGYSZERŰEN MEGMUTATOM MEGTANITOM. HA AKAROD ALKALMAZOD HA AKAROD NEM. EDDIG AKI MEGTANULTA ÉS ALKALMAZTA ANNAK MŰKÖDIK. A SZEPTIKUSOKKAL NEM VITATKOZOM, MERT EZ INGYENES ÉS NEM AKARJUK KIHASZNÁLNI AZOKAT AKIK HOZZÁNK FORDULNAK. ELLENTÉTBEN SOK MÁS PÉNZÉRT MEGGYÓGYITOLAK "DOKTORRAL.

Egy HUERYi tanfolyamon a meditációkon és gyakorlatokon keresztül ráhangolódsz az Isteni energiára, a szeretetteljes, finomanyagú energiával való munkára, elsajátítod a kézrátétellel történő gyógyítás alapjait.

A beavatáson keresztül megtapasztalod a belső, gyógyító csatornáid megnyílását és megtisztulását, valamint a saját rezgésszámod és energiaszinted lényeges megemelkedését.

A tapasztalat az, hogy minden tanuló már rögtön a beavatás után érzi ennek az energiának az áramlását és csodálatos megtapasztalásban lesz része. A beavatás után beindul egy 21 napos tisztulási folyamat, ezalatt az időszak alatt a testünk rengeteg méreganyagtól szabadul meg.

 

Már egy HUERY beavatás után is az ember élete jelentősen változik, erősebb lesz a személyisége, sokkal könnyebben old meg olyan feladatokat, amelyek korábban komoly nehézséget okoztak. A beavatott személy emberi kapcsolatai is átalakulnak; a negatív kisugárzású, panaszkodásra hajlamos emberek elkerülik az illetőt, mert nem fogják jól érezni magukat a társaságában. Helyettük viszont egyre több pozitív gondolkodású ember lép be a beavatott életébe, akik nagymértékben hozzájárulnak a minőségibb és sikeresebb élet kialakításában.

A HUERY-vel minden betegséget lehet kezelni, de nagyon fontos, hogy sohasem helyettesíti az orvost! Ha valakinek komoly szervi problémája van, minden esetben orvoshoz kell fordulni, de kiegészítésképpen tanácsos az orvos által előírt kúra mellett energetikai kezeléseket is alkalmazni.

 

A legtöbb esetben gyógyszerek és műtét nélkül is komoly eredmények érhetőek el a HUERY kezelésekkel.

Aki szeretné ezt a csodát megélni, megtapasztalni, szeretettel várom tanfolyamaimon.

Babolcsai János
HUERY Tanár
Szellemgyógyász Mester Tanár
Angyal Tanár

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://phoenixiskola.blog.hu/api/trackback/id/tr6712237232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása