LANGUAGE

KARRIER

A PHOENIX EZOTERIKUS ISKOLA TANFOLYAMSZERVEZŐKET KERES.

Sok embert ismersz? Jól kommunikálsz? Legyél Te is tanfolyamszervező csapatunk tagja!

Tanfolyam szervezőket keres a PHOENIX EZOTERIKUS ISKOLA tanfolyamai szervezéséhez!
Az ideális jelölt agilis, önálló munkavégzésre képes, megbízható és hatékony tagja tud és akar lenni a csapatnak.

Jelentkezés feltételei: - jó kommunikációs készség
- rátermettség
- precizitás

Amit nyújtani tudunk: - kötetlen munkaidő
- akár otthonról is végezhető
- tisztán jutalékos fizetés

Jelentkezés: Az önéletrajzodat és motivációs leveledet a phoenixiskola01@gmail.com címre várjuk!

Friss topikok

Minden egyes ember rendelkezik az öngyógyítás természetes képességével. Akár egy kis sebről, akár komoly betegségről van szó, a gyógyulás soha nem kívülről jön- mint ahogyan a probléma sem kívül kezdődött. Az ember maga lép rá a gyógyulás útjára. Ugyanaz

Minden fizikai szinten megjelenő betegség belülről eredő figyelmeztetés, hogy a lelkünk gyógyulni akar. Sokat jelenthet ilyenkor egy segítő kéz.

Mindannyian más és más küldetéssel érkeztünk az életünkbe. Ma egyre gyakrabban hallhatunk olyan emberekről, akik kifejezetten azért vannak közöttünk, hogy gyógyuláshoz segítsék társaikat. Különleges, nagyszerű küldetés ez. Az igazi gyógyítónak nem kell elmennie különböző tanfolyamokra és képzésekre - eleve birtokolja a gyógyítás képességét, ám ezt a tudást át is tudja adni azoknak akikben megvan a képesség egy kis szikrája és akarat hogy segítsenek másokon. Önzetlen, nem kelt félelmet és negatív érzést a hozzá fordulóban. Tudja: ami ő átad, az nem tőle ered, hanem egy magasabb világból.

Egy ilyen gyógyítóval találkozott Antal is, 2013 tavaszán, bár akkor még nem tudta, mennyire fontos lesz ez a találkozás. Antal fekete öves karatemesterként, pilates oktatóként, sok sikert elért az életben. Egy napon összetalálkozott Jánossal. Bár az első alkalom után nem értette, miért történt a találkozás, János csak annyit mondott: ha eljön az ideje, mindent meg fog érteni.


Közel fél év telt el ezután. 2013 Októberében, Antal egyre erősödő fájdalmakat érzett az oldalánál. Orvosa vesekövet állapított meg, ezért ultrahang-vizsgálatra küldte őt. Ám ott kiderült, a baj sokkal komolyabb, mint gondolták? Nem csak a vesekő okoz problémát, hanem egy kinövés is található a jobb veséjén.
Orvosa elmondta, hogy ez nagyon rossz hír. A férfinek ekkor szinte azonnal eszébe jutott az egy éve történt különös beszélgetés?

Azonnal telefonált Jánosnak  és úgy alakult a napja, hogy rögtön el is tudott menni hozzá. Utazása közben erős szorongást érzett. Amikor odaért Jánoshoz, mindent elmesélt, és a segítségét kérte. A beszélgetést követően János a veséjére tette a kezét, ő pedig igen erős forróságot érzett. Mindez kb. 10 percen át tartott. János később még adott egy pár jó tanácsot. Antal ezután hazament - és csak annyit vett észre, hogy teljesen megszűnt a szorongás, béke és szeretet volt a szívében. Így telt el az egész hétvége.

Hétfőn aztán megjelent az urológusnál, aki újra megvizsgálta - és közben folyamatosan hangoztatta, hogy nem ért valamit. Antal kérdésére elmondta, hogy az előző vizsgálat három nappal ezelőtt volt. A vesén lévő kinövés akkor 25 milliméter volt - most pedig már csak 8 milliméter! Az orvos teljesen értetlenül állt a változás előtt, Antal pedig fogta a vizsgálati leleteket, és következő nap ezekkel együtt állított be újra Jánoshoz.

A leletekből egyértelműen kiderült, hogy a kinövés mérete csökkent, és ez rendkívül biztató volt. János ismét segített, és újabb tanácsokkal látta el a férfit.

Antalt következő pénteken a veszprémi kórházba utalták be egy újabb vizsgálatra. A vizsgálat után azonban nem kapta meg rögtön az eredményeket. Talán érthető volt, hogy szombaton délután már izgatottan hívta fel orvosát, hogy mondjon valamit az eredményről. Orvosa, a telefonban csupán ennyit mondott: -Uram, én beszélnék szívesen, csak nincs miről!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://phoenixiskola.blog.hu/api/trackback/id/tr106262329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása