LANGUAGE

KARRIER

A PHOENIX EZOTERIKUS ISKOLA TANFOLYAMSZERVEZŐKET KERES.

Sok embert ismersz? Jól kommunikálsz? Legyél Te is tanfolyamszervező csapatunk tagja!

Tanfolyam szervezőket keres a PHOENIX EZOTERIKUS ISKOLA tanfolyamai szervezéséhez!
Az ideális jelölt agilis, önálló munkavégzésre képes, megbízható és hatékony tagja tud és akar lenni a csapatnak.

Jelentkezés feltételei: - jó kommunikációs készség
- rátermettség
- precizitás

Amit nyújtani tudunk: - kötetlen munkaidő
- akár otthonról is végezhető
- tisztán jutalékos fizetés

Jelentkezés: Az önéletrajzodat és motivációs leveledet a phoenixiskola01@gmail.com címre várjuk!

Friss topikok

 
A legősibb korokban létezett már ez a gyógymód. Jézusról legendák sora maradt fenn a Bibliában. A természeti népeknél ma is általános szokás, és az anyákban ma is él az ősi ösztön, hogy amikor a gyermeket baj éri, mondjuk megsérül, azonnal simogatni kezdi a fájó testrészét.

A civilizáció, pontosabban a tudomány fejlődése az emberek többségét leszoktatta erről a "természetes gyógymódról". Olyannyira, hogy a "hivatalos" orvostudomány már úgy véli: ez babona, vagy jobb esetben a beteg gyógyulásba vetett hitének köszönhető a javulás, azaz egyfajtaplaceboeffektus. P ersze ugyanígy vélekedtek néhány éve még az akupunktúráról, az akupresszúráról, a negatív gondolatok rákkeltő hatásáról is

Gyógyító energia - közvetítőkön keresztül
Egy biztos: minden korban léteztek - és léteznek ma is - szép számmal olyanok, akik az átlagnál jóval több energiával rendelkeznek, és ezért az érintésük gyógyít. Ezt nemcsak ők állítják magukról, hanem a tények (gyógyult betegeik) is igazolják. A nyolcvanas évek legendás gyógyítója, Clive Harris után nagyon sok "érintő" bukkant fel szerte a világban.

A tudósok egy része ezt tagadja, más részük hajlik arra, hogy elhiggye, és még arra is hajlandó, hogy tudományos magyarázatot keressen arra: vajon miben rejlik az érintéses gyógymód hatása.

Az amerikai Rhine Puthoff, a brit C. Burgent, a német Bender professzor és a tudósok közül még sokan azt állítják, hogy igenis lehet hatni a beteg szervezet energiájára, hiszen maguk is eredményesen alkalmazzák. Harris azzal magyarázza a gyógyhatást, hogy a beteg szervezet mintegy "kiesett a ritmusból", elromlott, és az érintő ezt a ritmust állítja helyre a saját bio-energiáját átadva.

A folyamat azért nem ilyen mechanikus, de kétségtelen, hogy az érintés alig néhány másodpercig tart. Napjainkban már az sem ritka, hogy tömegek kezelésénél használják.

Nardelli az 1980-as években stadionnyi beteget gyógyított egyszerre. A látvány lenyűgöző volt: ötven-százezer ember állt a lelátókon, ő pedig megafonon utasította az embereket, hogy fogják meg egymás kezét. Ezzel több kilométer hosszú élőláncot alkottak, és e láncban összekeveredett a bioenergia. Nardelli mindig látványosan lépett be ebbe az emberláncba és a két legszélső kezét az ő teste, az ő bioenergiája kötötte össze. Az emberek ilyenkor a testükön átsuhanó forróságot érezték - de ez lehetett a sok várakozás utáni lelki hatás is, vagyis önhipnózis (esetleg képzelődés) következménye.

Az viszont már egyáltalán nem a képzelet szüleménye, hogy az orvosbizottságok ellenőrzése szerint érezhető volt a javulás.
Egyébként a kutatók úgy próbáltak rájönni a kézrátéttel gyógyítók titkára, hogy munka közben vizsgálták őket, és kiderült, hogy rendkívül nagy energia sugárzik a testükből - miközben energiafelvételük is meghaladja a normális mértéket.

A gyógyító személynek munka közben sokkal több oxigénre van szüksége, mint máskor. Gyorsabb a szívverése, és testének elektromos övezete (aurája) jóval kiterjedtebb, erősebb, mint a hétköznapi embereké. Az auralátók pedig esküsznek rá, hogy az érintéssel gyógyítók még akkor is szép (és az átlagnál nagyobb) aurával rendelkeznek, amikor nem gyógyítanak. Érintés közben az aurájuk (ez az energiaburok) valósággal "lobog"...

 
ha szüksége van rá keressen!  (06/70-944-7081)
 
Kedves tanulóink, betegeink!
 
Egy éves Németországi tartózkodásra kell mennem, de 2012 év Június végén itthon leszek.
Addig is vigyázzatok magatokra!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://phoenixiskola.blog.hu/api/trackback/id/tr532961878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása