LANGUAGE

KARRIER

A PHOENIX EZOTERIKUS ISKOLA TANFOLYAMSZERVEZŐKET KERES.

Sok embert ismersz? Jól kommunikálsz? Legyél Te is tanfolyamszervező csapatunk tagja!

Tanfolyam szervezőket keres a PHOENIX EZOTERIKUS ISKOLA tanfolyamai szervezéséhez!
Az ideális jelölt agilis, önálló munkavégzésre képes, megbízható és hatékony tagja tud és akar lenni a csapatnak.

Jelentkezés feltételei: - jó kommunikációs készség
- rátermettség
- precizitás

Amit nyújtani tudunk: - kötetlen munkaidő
- akár otthonról is végezhető
- tisztán jutalékos fizetés

Jelentkezés: Az önéletrajzodat és motivációs leveledet a phoenixiskola01@gmail.com címre várjuk!

Friss topikok

Csakrák

Az emberi testben található fõbb energia központok, melyek csakrák néven (szanszkritül "kerék") is ismertek, a test számos szervével vannak kapcsolatban. Ezek a központok veszik fel az univerzális energiát, majd alakítják át emberi energiává, hogy normalizálják a szervek, és az egész emberi test energetikai egyensúlyát.

Amíg a fejtetõn található 7-es csakra a legerősebb pont az univerzális energia felvételére, addig a homlok közepén elhelyezkedõ 6-os csakra, melyet "harmadik szemnek" is neveznek, a legerősebb pont az energia továbbítására, másoknak történõ közvetítésére.

A hallgatók a kezükön, vagy a 6-os csakrájukon keresztül továbbítják az energiát, attól függően, milyen szintet érnek el.

 

Meditáció

A meditáció fontos szerepet játszik az Univerzális Energia módszer gyakorlásában. Amikor valaki nagyon mély meditációban van, az agyhullámainak frekvenciája 60-80Hz-ről lecsökken 15Hz-re (vagy akár 8 Hz-re). Azok, akiknek nyitva vannak a csakrái, a mély meditációs állapotot gyorsan és könnyedén tudják elérni az agyhullámok frekvenciájának csökkentésével.

Míg azoknak a hallgatóknak, akik más módszerek alapján gyakorolják a meditációt, naponta több órát kell meditálniuk, addig az Univerzális Energia módszerével elegendő egy rövidebb időtartam is. Az Univerzális Energia módszer ugyanis arra ösztönzi a gyakorlókat, hogy inkább használják az idejüket mások megsegítésére, mint napi több órás meditációra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://phoenixiskola.blog.hu/api/trackback/id/tr541763346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása