LANGUAGE

KARRIER

A PHOENIX EZOTERIKUS ISKOLA TANFOLYAMSZERVEZŐKET KERES.

Sok embert ismersz? Jól kommunikálsz? Legyél Te is tanfolyamszervező csapatunk tagja!

Tanfolyam szervezőket keres a PHOENIX EZOTERIKUS ISKOLA tanfolyamai szervezéséhez!
Az ideális jelölt agilis, önálló munkavégzésre képes, megbízható és hatékony tagja tud és akar lenni a csapatnak.

Jelentkezés feltételei: - jó kommunikációs készség
- rátermettség
- precizitás

Amit nyújtani tudunk: - kötetlen munkaidő
- akár otthonról is végezhető
- tisztán jutalékos fizetés

Jelentkezés: Az önéletrajzodat és motivációs leveledet a phoenixiskola01@gmail.com címre várjuk!

Friss topikok

A meditációról általában.

A meditáció egy témán való elmélkedés művészete, annak az elmében különböző oldalakról és különböző vonatkozásokban történő megvilágítása. A mindennapi meditációnál a legideálisabb, ha egyedül, korán reggel meditálunk, amikor még nyugodt és békés légkör vesz körül bennünket, s a környezet csak akkor ébredezik.

 

 

Ha hajnali 4 órakor szeretnénk meditálni, akkor előző este 9-10 órakor kellene lefeküdni. Ha csak most kezdünk el ismerkedni a meditálással, akkor sok alvásra lesz szüksége a szervezetnek. Ha csak 3-4 órát alszunk azért, hogy hajnalban fel tudjunk kelni meditálni, az nem tesz jót az egészségünknek. Ahogy fejlődünk, úgy egyre kevesebb alvásra lesz szükségünk.

Hol meditáljunk?

Ha lehetőségünk van rá, alakítsunk ki egy kis sarkot, ahol meditálni fogunk, ez lesz a mi kis meditációs szentélyünk.

Miben és hogyan meditáljunk?

Ajánlott tiszta, világos ruházatban meditálni. A meditációnál fontos, hogy egyenes gerinccel végezzük, de a testünk legyen laza. Vannak, akik fekve szeretnek meditálni, de itt is fennáll az elalvás veszélye. Lehet ülve is meditálni, nem fontos lótuszülésben végezni.

 

Mi a meditáció?

A meditáció egy témán való elmélkedés művészete, annak az elmében különböző oldalakról és különböző vonatkozásokban történő megvilágítása.

Mikor meditáljunk?

A mindennapi meditációnál a legideálisabb, ha egyedül, korán reggel meditálunk, amikor még nyugodt és békés légkör vesz körül bennünket, s a környezet csak akkor ébredezik. Az egész napunk sokkal jobban indul, ha lelkileg kiegyensúlyozottabbak vagyunk és tápláltuk is azt.

A reggeli meditációhoz egyesek szerint a hajnali 3 és 4 óra közötti idő a legjobb. Ezt az Isten Órájának is nevezik. Ebben az időpontban nagyon kevés ellenállásban ütközik a meditáló. A mai világunkban azonban, amikor többnyire este 10-11 órakor, vagy még később térünk nyugovóra, nem lehet elvárni, hogy 3-4 órakor leüljünk meditálni.    

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://phoenixiskola.blog.hu/api/trackback/id/tr261763730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása