LANGUAGE

KARRIER

A PHOENIX EZOTERIKUS ISKOLA TANFOLYAMSZERVEZŐKET KERES.

Sok embert ismersz? Jól kommunikálsz? Legyél Te is tanfolyamszervező csapatunk tagja!

Tanfolyam szervezőket keres a PHOENIX EZOTERIKUS ISKOLA tanfolyamai szervezéséhez!
Az ideális jelölt agilis, önálló munkavégzésre képes, megbízható és hatékony tagja tud és akar lenni a csapatnak.

Jelentkezés feltételei: - jó kommunikációs készség
- rátermettség
- precizitás

Amit nyújtani tudunk: - kötetlen munkaidő
- akár otthonról is végezhető
- tisztán jutalékos fizetés

Jelentkezés: Az önéletrajzodat és motivációs leveledet a phoenixiskola01@gmail.com címre várjuk!

Friss topikok

A csakrák szerepe. 

Mik azok a csakrák?

A csakrák vagy erőközpontok az indiai filozófia szerint egymással összefüggő pontok, amelyeken keresztül az ember testében hullámzik az energia, a prana. A csakrák az óramutató járásával megegyező irányban forognak, ha környezetükből energiát vesznek fel, ellenkező irányba, ha energiát adnak le.

Melyik a 7 fő csakra?

Az 1. csakra a gyökér (tő) csakra a gerincoszlop alsó végénél, a 2. csakra a szex (szakrális) csakra a köldök alatt, a 3. csakra a napfonat (köldök, solar plexus) csakra a köldök fölött, a 4. csakra a szív csakra a szívnél, az 5. csakra a torok csakra a toroknál, a 6. csakra a homlok (harmadik szem) csakra a szemöldökök között és a 7. csakra a korona (fejtető) csakra a fejtetőn található.

Mik azok a mellékcsakrák?

A testünkön számos kisebb csakra található még. Ezek közül jelentősebbek a két tenyér közepén és a két talp közepén lévő csakrák.

Érdemes-e a csakrákat gyógyítani?

A csakrákkal való foglalkozás segít, hogy a mindennapi stresszt és zaklatottságot nyugalommá és higgadtsággá alakítsuk át. Tisztítja a tudatot, mély ellazulást, de ugyanakkor éberséget biztosít a meditációk során. A csakrákkal való rendszeres munka érzékenyebbé tesz bennünket az élelmiszerekre. Ez azt jelenti, hogy tudatosabban próbálunk meg táplálkozni.

A csakrákkal való gyógyításnak gyógyító ereje van, de ez esetben sem diagnosztizálja magát, hanem betegségével keressen meg egy szakembert. A csakramunka ezen terápiák kiegészítőjeként nagyon hatékony eszköz

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://phoenixiskola.blog.hu/api/trackback/id/tr841763311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása